Direktkremering – utan ceremoni

Liljengrens Begravningsbyrå i Göteborg, Jönköping, Linköping och Borås erbjuder direktkremering från 7700:- anpassat efter just era önskemål. För vissa känns det inte rätt med en traditionell begravning och begravningsceremoni. Istället kanske man vill hedra den avlidne och ta farväl på en annan plats eller på ett eget sätt. Till exempel genom att sprida askan på en speciell plats och bara i närvaron av de allra närmaste. När ni väljer direktkremering så hjälper vi er med allt det praktiska, utifrån era och den avlidnes önskemål.

Trygga begravningstjänster

Vårt mål är att alltid hjälpa familjer och anhöriga helhjärtat med allt som önskas i samband med en begravning. Det är viktigt att veta att ingen behöver välja direktkremering och avstå begravningsceremoni på grund av kostnaden. Kommunen står för en enkel begravning i de fall dödsboet saknar tillgångar. På Liljengrens Begravningsbyrå i Göteborg, Jönköping, Linköping  och Borås erbjuder vi en anpassad kremering efter era önskemål. Vi strävar alltid efter att hålla vänliga och bra priser på våra produkter och begravningstjänster.

Alltid personlig rådgivning

Liljengrens Begravningsbyrå finns vid er sida genom hela processen och planeringen av en direktkremering. Vi visar er gärna alternativ och möjliga val och vill alltid utforma en kremering på just ert personliga sätt. Vårt mål är att anhöriga ska känna sig trygga när de vänder sig till oss för personlig planering och rådgivning inför en direktkremering.

Vad ingår i grundpriset?

Grundpris: 7 700 kr

I vårt grundpris ingår allt som behövs, inga kostnader tillkommer. Önskar ni att göra egna, valfria tillval? Vi hjälper er med en anpassad och personlig direktkremering med olika tillval efter önskemål.

Direktkremationskista

Svepning och omhändertagande av den avlidne

Transport inom närområdet

Rådgivning och prisuppgift

Tillval inför en direktkremering

Annan kista (se Kistor & urnor)

Urna (se Kistor & urnor)

Blommor

Tryckt program

Lokal, mat och dryck till minnesstund

Dödsannons

Gravsten

Bouppteckning

Kontakt

Önskar ni att boka ett förutsättningslöst samtal på något av våra kontor i Jönköping och Göteborg? Ni är varmt välkomna att kontakta Liljengrens Begravningsbyrå dygnet runt för att boka ett kostnadsfritt personligt möte. Vi strävar alltid efter att helhjärtat hjälpa familjer med allt som önskas i samband med en direktkremering.

Samtalet är helt förutsättningslöst, vi ger dig gärna kostnadsfri rådgivning och prisuppgifter på en anpassad direktkremering i Jönköping, Göteborg eller Borås. 

Vi erbjuder också